Who is she?

 

 

 

over mij

Creatief, Spontaan en gek op zoetigheid!

Hi Ik ben Desiree, Ik word blij van (verre)reizen, cappuccino in de ochtend, een mooie zonsondergang of op een vrije dag over een markt struinen. Maar ook van cadeautjes die in de winkel mooi worden ingepakt of een mooie verse bos bloemen op tafel.

Van kleins af aan was ik vaak al creatief bezig en maakte ik mijn eigen sieraden en tassen. Tegenwoordig kan ik mijn creativiteit kwijt in fotografie. Ik vind het fantastisch om emotie vast te leggen in een beeld en een kunst om mooie momenten op de juiste tijd te ”pakken” om voor altijd te kunnen bewaren.

Het begon een aantal jaar geleden toen ik vertrok op wereldreis. Backpack achterop, een andere rugtas voor en een grote spiegelreflex camera erbij. Ik nam het allemaal met mij mee. En hoewel ik die grote camera erg onhandig vond om mee te nemen, naast alle andere spullen die ik bij me had, is mijn liefde voor fotografie toen echt ontstaan.

Ik was gefascineerd door de mooie beelden en het vastleggen van de mooiste herinneringen die ik kon bewaren voor later. 

Ondertussen  heb ik in de afgelopen jaren geïnvesteerd om mijn fotografie kennis te vergroten. Vorig jaar heb ik mijn diploma professionele fotografie ontvangen van Het Fotografieinstituut en verschillende leuke en leerzame fotografie cursussen en workshops gevolgd die mij enorm geïnspireerd hebben verder te gaan met fotografie. 

Ik wil mijn werk graag met jullie delen op deze site! En zal geregeld mijn portfolio aanvullen.Kijk gerust rond 

Heb je een vraag? Dan kan kan je contact met mij opnemen via het contact formulier.

error: Content is protected !!