over desiree

Hi!

Wedding & lifestyle fotograaf

Fotograferen

dat is wat ik het liefste doe. Dat ik daardoor de mooiste herinneringen kan bewaren vind ik echt fantastisch! Ik neem je op mijn site graag mee op ontdekkingsreis naar momenten die anders verloren waren gegaan, maar nu elke keer weer tot leven komen, door ze vast te leggen met mij camera.

Ik hoop dat ik ook jouw verhaal vast mag leggen met mijn camera, zodat je deze voor altijd kan bewaren en herinneren!

Fun facts:

  • ik word blij van (verre)reizen
  • cappuccino in de ochtend
  • een mooie zonsondergang
  • op een vrije dag over een markt struinen.

Maar ook van cadeautjes die in de winkel mooi worden ingepakt of een mooie verse bos bloemen op tafel.

Van kleins af aan was ik vaak al creatief bezig en maakte ik mijn eigen sieraden en tassen. Tegenwoordig kan ik mijn creativiteit kwijt in fotografie. Ik vind het fantastisch om emotie vast te leggen in een beeld en een kunst om mooie momenten op de juiste tijd te ”pakken” om voor altijd te kunnen bewaren.

Met liefde leg ik jouw herinneringen vast!

Wedding

Jullie mooiste dag verdient het om perfect vastgelegd te worden.  De eerste ontmoeting, het uitspreken van jullie geloften,  uitwisselen van de ringen… Deze speciale momenten wil je voor  altijd koesteren. Met heel veel liefde leg ik deze meest bijzondere  momenten voor jullie vast!

Familie en Portret

Wil je fijne en mooie foto’s laten maken met jouw familie? Dat kan! Tijdens een familiereportage zorg ik ervoor dat ik jullie kleine opdrachtjes geef. Zo is de fotoshoot nooit statisch en voelt het voor jullie niet als alleen maar poseren en stilstaan voor de foto.   Ik ga opzoek naar dat wat jou / jullie bijzonder maakt verwerk ik graag in mijn fotoreportages

Baby

Jullie verwachten een kindje! Of jullie kleine lieverd is net geboren? Wat mooi! En vooral ook, één van de meest bijzondere momenten uit je leven. Wat is er mooier om dit bijzondere moment voor altijd vast te laten leggen?

error: Content is protected !!